SOIC

Anmälningarna har öppnat!

Posted on by lindaj

1 mars, klockan 12.00 öppnade anmälningarna för att segla med som jungman under sommarens kommande expedition.
– Man behöver absolut inte ha några tidigare erfarenheter av segling. Är man frisk och i någorlunda god form så kan man ansöka om en plats ombord, säger Emanuel Persson, Expeditionsledare på Svenska Ostindiska Companiet.

Det är för andra sommaren i rad som Ostindiefararen ger sig ut på en Europaturné. Skeppet kommer bl.a. att delta i Tall Ships Race 2013 och besöka den franska marinfestivalen Lármada De Rouen, en av världens största marinfestivaler.

Skeppet lämnar hemmahamnen i Göteborg tidigt i maj och en av de första volontäretapperna kommer bland annat att gå till Oslo där vi kommer att vara med och fira den Norska nationaldagen, 17 maj. Därefter kommer vi att gå ner till Landskrona och fira stadens 600 års jubileum för att sedan ge oss ut på en fantastisk seglats ner segla ner till franska Rouen innan det blir dags för Tall Ships Race och Århus i Danmark.

Vill du vara med och segla?
Klicka här!

This entry was posted in 2013 Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Built by Hotbox Studios