SOIC

Yes, it´s possible!

Posted on by lindaj

Ny officiell partner till Ostindiefararen Götheborg.

I dag på förmiddagen slöts ett avtal mellan Svenska Ostindiska Companiet och transportföretaget Greencarrier. Ostindiefararen Götheborg ska under de två kommande åren användas som marknadsplattform för att stärka Greencarriers varumärke i Europa.

Det var i dag, torsdag den 7 februari, som representanter från de båda bolagen träffades för att skriva på ett tvåårskontrakt där Greencarrier går in som officiell partner till Ostindiefararen Götheborg och till skeppets turné – European Tour 2013.

− ­ Med Ostindiefararen Götheborg som marknadsplattform satsar vi nu på att stärka vårt varumärke ytterligare. Skeppet blir en unik symbol som både förstärker och visualiserar vårt ledord ”Yes, it´s possible!”, säger Stefan Björk, styrelseordförande och delägare för Greencarrier.

Greencarrier bildades år 2000 och är i dag ett av nordens största privatägda företag med specialisering inom globala transportlösningar. Företaget har drygt 700 anställda i 13 länder med fokus på Östeuropa och Asien. 2012 hade företaget en omsättning på 380 miljoner euro.

− Det är med stor glädje som vi välkomnar Greencarrier ombord som ny officiell partner till Ostindiefararen Götheborg, säger Håkan Beskow, vd för Svenska Ostindiska Companiet. Avtalet har gett oss ny vind i seglen och det här är början av en ny period med seglingsexpeditioner för Ostindiefararen Götheborg.

Greencarriers satsning bidrar nu till att Ostindiefararen Götheborg kan genomföra den fyra månader långa sommarturnén – European Tour 2013. Turnén väntas pågå från maj till september och skeppet kommer att besöka flera orter där Greencarrier är verksamma.

This entry was posted in 2013 Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Built by Hotbox Studios