SOIC

Photo: Hwok-Keung Cheng

Fester & Bröllop

Ostindiefararen Götheborg är en fantastisk plats för såväl fester som dop och bröllop. En eventuell ceremoni sker på soldäck och lunch eller middag, med eller utan 1700-talsanda, på kanondäck. Festligt, annorlunda och minnesvärt. I en lokal på piren har vi sedan förberett för dans och fortsatt fest.

Våra jungmän i sina tidsenliga kläder är både våra guider och vår serveringspersonal under middagen. Skeppets olika utrymmen och ytor inbjuder till olika evenemang och det är mäktigt med Göteborgs inlopp som bakgrund för det hela.

Vår kock förbereder er middag nere i byssan, medan ni minglar uppe på väderdäck. Här följer några förslag på upplägg för ert nästa festliga tillfälle.

Vigsel och bröllopmiddag

Vi har genom åren haft lyckan att utgöra platsen för många bröllop och har därigenom kontakt med både kyrkliga och borgerliga vigselförrättare. Själva ceremonin äger med fördel rum uppe på soldäck och avslutas med brudskål och några snittar. Middagen intas nere på kanodäck, där möjlighet finns att visa bilder och spela musik under middagen.
I vår utställningslokal på piren kan sedan festen fortsätta med dans och öppen bar.

Fest, disputationsmiddag och födelsedagskalas

Oavsett anledning för er att förlägga er fest på Ostindiefararen Götheborg, så kan vi lova en verkligt minnesvärd tillställning. Kanske ni väljer att gå en guidad visning med inslag av prova-på-aktivteter före middagen eller nöjer er med ett kort föredrag om skeppets tillkomst och expeditioner. Middag intas på kanondäck och har plats för 80 sittande gäster. Vid mottagning för det större sällskapet har skeppet möjlighet att välkomna 150 personer.
Saffransdoftande fisksoppa, 2- eller 3-rätters menyer eller stående mingel – skeppets byssa levererar!!

Möjlighet finns att kombinera er middag med följande aktiviteter

Tillval vid middagsbokningar                                max 25p   max 50 p   max 80p
Guidad visning med tidsenlig klädd guide            3 000 kr    4 500 kr    6 000 kr Aktivitetsguidning/ 5-kamp                                   4 000 kr     5 500 kr    7 000 kr
Föreläsningar, ca 90 min                                                                         4 700 kr

Önskar du en festlig inramning till nästa kalas?

Kontakta Cecilia Bothorp
E-post: cecilia.bothorp@soic.se

Built by Hotbox Studios