SOIC

Photo: Hwok-Keung Cheng

Företagsevenemang

Ett företagsarrangemang på världens största seglande träskepp kan aldrig bli en standardupplevelse. Rundvandring med guide är nästan ett måste. Bjud kunderna på en inspirerande 1700-talsafton med tidstypiska kläder, musik och mat. Eller kanske en föreläsning om Svenska Ostindiska Companiet och skeppet Götheborg. Avsluta sedan kvällen med stämningsfull middag ombord bland master, tågvirke och kanoner.

Så här kan det gå till

En middag ombord på skeppet Ostindiefararen Götheborg är ett minne för livet.
Ett glas bubbel vid ankomst på skeppets väderdäck. Gästerna minglar runt capstan och tar sig en extra koll på ratt och kompass. Den tidsenligt klädda guiden tar till orda: – Välkommen till Ostindiska Companiet. Kvällen som följer är ett äventyr. Med mat och dryck, tjärdoft och salta stänk. Välkommen till en resa i tid och rum!

Middag på kanondäck

Oavsett anledning till ert besök – företagsmiddag, kundträff eller höstens stora företagskick-off, så kan vi lova en minnesvärd upplevelse ombord. På skeppets kanondäck finns plats för 80 sittande gäster och i den intilliggande hörsalen finns utrymme för dans, orkester och underhållning. Om det handlar om en mottagning för det större sällskapet har skeppet möjlighet att välkomna 150 personer.

Mat och underhållning

Mat och skådespel, soppa med musik – vi har mångårigt samarbete med musiker och artister. Vi kan hjälpa dig att hitta en passande underhållning för kvällen; en Hönsaföreställning i kombination med menyer eller lågmäld bakgrundsmusik under en lunch.

Mat & dryck

 Vi samarbetar med restaurang River.

Vill du boka ett företagsevenemang ombord?

Kontakta Cecilia Bothorp
E-post: cecilia.bothorp@soic.se

Built by Hotbox Studios