SOIC

konf

Boka din konferens i vår unika miljö

Ostindiefararen är allt annat än en konferenslokal. Det är ett seglande skepp som korsat världshaven. Full av dramatik och historia. Men det är också det som gör henne till världens bästa plats för inspiration och energi.

Skeppet med den intilliggande Skeppshallen är en kreativ och inspirerande miljö som passar mindre och medelstora företag. Extra krydda på anrättningen får ni genom att gå en guidad visning med våra kunniga guider någon gång under dagen hos oss. För- och eftermiddagssfika serveras ombord, medan lunch och eventuell avslutande middag med fördel bokas på intilliggande restaurang.

För de mindre sällskapen är Stora kajutan ombord en inspirerande möteslokal. För de större grupperna används med fördel vår Skeppshall. Vid behov av grupprum finns spännande utrymmen på skeppet att arbeta i: skeppets skansar, dess stora kajuta och delar av kanondäck. Vi erbjuder allt det praktiska som behövs för att mötet skall bli lyckat. Här finns projektor, duk, LCD-skärm och internetåtkomst för era presentationer.

Vill du boka en konferens?

Ej tillgängligt för bokning för tillfället.

Built by Hotbox Studios