SOIC

underhall

Underhåll

Alla skepp måste vårdas, särskilt träskepp. Arbetshelger anordnas ett antal gånger per år, till exempel vid på- och avriggning. Att vara med och jobba vid en arbetshelg är ett utmärkt sätt att lära känna skeppet och ta del av erfarenheterna hos andra som har arbetat med skeppet i många år. Det är även ett bra sätt att skaffa sig meriter för kommande seglatser. Arbetet är mycket varierande och kan handla om allt från att tjära tågvirke till att jobba i riggen och hjälpa till nere i byssan. Arbetstiderna under dessa helger är lördag 8-17 och söndag 8-15.

Åldersgräns: 18 år
Arbetskläder: Får du av oss förutom skor
Måltider: Lunch och middag ombord.
Övernattning: Det finns möjlighet att sova ombord redan från fredag. Ange antalet nätter vid anmälan. Ta med egna sängkläder. Filtar och kuddar finns.

Förutom arbetshelgerna finns det möjlighet att komma till Eriksberg och arbeta som volontär. Du får då hugga i med det vi gör för dagen, vilket kan vara allt ifrån att se över block, tjära tågvirke, måla ombord eller hjälpa till i maskin.

Måndag – torsdag mellan klockan 08.00-16.00 samt fredagar mellan klockan 08.00-14.00 finns det möjlighet att komma och arbeta tillsammans med oss. Vi förser dig med både lunch och arbetskläder. För anmälan ring senast dagen före till Marie-Louise Edholm på: 0736- 97 92 11.


Built by Hotbox Studios