SOIC

Utbildningshelg

Utbildningshelger

För dig som inte kan hålla dig undan tjärdoften och det friska Göteborgsvädret kommer nu en favorit i repris från förra året. Nytt för i år är att utbildningshelgerna är öppna för alla! Ta chansen och bekanta dig närmare med skeppet Götheborg och eventuella framtida skeppskamrater.

Utbildningshelgen kommer att bestå av sex olika delmoment där du kommer få teoretisk utbildning, om riggens olika delar och segelhantering, men inte minst även praktisk erfarenhet av att klättra i den 47 meter höga riggen och kanske får du även testa på att beslå segel. Utbildningen är under två dagar då man bor, äter och lever ombord på skeppet. Den ena dagen hjälper du till med underhåll och den andra dagen utbildas du till en fullfjädrad jungman både teoretiskt och praktiskt.

Datum
Utbildningshelger kommer att anordnas följande datum:

  • 22 – 23 mars
  • 5 – 6 april

Pris
Utbildningshelgerna kommer att erbjudas till ett självkostnadspris om 500 kr. I priset ingår mat, övernattning och Skeppsboken. I Skeppsboken hittar du all matnyttig information du behöver för din vistelse ombord på Götheborg.

Boende
Då ni kommer bo ombord vill vi gärna veta hur många nätter ni stannar. Det finns möjlighet att bo ombord redan från fredag kväll. Detta fylls i vid anmälan.

Anmälan
Mer information och anmälan finns på www.soic.se/application

Har du frågor om utbildningshelgerna?

Skicka ett mail till
linus.lundquist@soic.se

Built by Hotbox Studios