SOIC

Medseglare

SOIC erbjuder nu för första gången ett begränsat antal exklusiva medseglarplatser på en av Ostindiefararen Götheborgs seglingsetapper i sommar.

Som medseglare kan du själv bestämma om du vill njuta av seglatsen från soldäck eller delta i arbetet i riggen. Du avgör själv. Upplevelsen är storslagen oavsett.

Du får chansen att möta nya människor i en unik miljö. Tillsammans med dina seglarvänner bor du i skeppets skans där gemenskap och kamratanda råder. Upplev segling på riktigt, kom nära naturens element och känn det genuina hantverket.

Du mönstrar på i den pittoreska hamnstaden Brest i franska Bretagne. Orten sjuder av liv då en av Europas största maritima festivaler pågår för fullt. Dagen efter är Ostindiefararen huvudnumret i en storslagen parad med hundratals andra segelfartyg. Paraden avslutas i Franska Douarnenez. Därefter sätts segel för fem händelserika dagar till havs.

Den 25 juli ankommer vi till Bremerhaven och pågående Festival Week 2012. Här mönstrar du av och tar med dig minnen och vänner för livet.

Information Medseglare 2012

– Välj själv hur mycket du vill delta i arbetet ombord
– Sov i en fast- eller hängkoj i skansen
– Möjlighet att förlänga din vistelse i hamnarna med ytterligare ett dygn

Påmönstring: 18 juli Brest, Frankrike
Avmönstring: 25 juli Bremerhaven, Tyskland

Pris: 22 800 kr

Antal: Endast sex stycken medseglarplatser finns tillgängliga

Ta chansen att mönstra på ombord på världens största seglande träskepp!

För mer information kontakta:

Anna Berntzon
Anna.berntzon@soic.se
031-779 34 57
070-770 25 29

Built by Hotbox Studios