FÖRETAGSEVENT

Bjud dina kunder och medarbetare på en unik upplevelse ombord på Ostindiefararen Götheborg. I en fascinerande och spännande miljö kan ni avnjuta mat, dryck, tjärdoft och salta stänk, mitt ibland master, tågvirke och kanoner. Ett företagsevent på Ostindiefararen Götheborg kan aldrig bli en standardupplevelse. Välkommen till en resa i tid och rum! 

Bjud in till ett skepp lastat med upplevelser – året runt!

Håll ert företagsevent, konferens eller middag i en unik miljö kantad av fängslande berättelser och tjärdoftande skeppsbyggnadskonst. Bjud kunderna på en inspirerande 1700-talsafton med tidstypiska kläder, mat, dryck och salta stänk.

Förena nytta med nöja och boka ett upplevelsepaket i samband med ditt event, håll er konferens i våra inspirerande möteslokaler eller varför inte krydda ditt arrangemang med en guidad visning ombord på skeppet.

Hos oss finns alla förutsättningar att bjuda dig på upplevelser utöver det vanliga!

Covid-19

Vi följer myndigheternas rekommendationer noga och har gjort ett antal förändringar för att våra besökare och medarbetare ska kunna känna sig trygga. När det gäller matarrangemang ombord har vi sänkt de maximala antalet gäster till 48 personer. Mer information om de åtgärder vi vidtar med avseende på Coronaviruset finns i detta dokument.

Uppdatering den 17 november:

Med tanke på utvecklingen i regionen de senaste dagarna och med hänsyn till de än snävare rekommendationer som gavs under gårdagen (16 november) har vi beslutat att inte erbjuda julbord i år.

Kapacitet & lokaler

Ostindiefararen med den intilliggande skeppshallen passar mindre och medelstora sällskap. Vi har lokaler såväl för mingel som för sittande middagar. Vår kapacitet är enligt följande:

Ombord på skeppet:
Kanondäck: Max 48 sittande gäster.
Väderdäck (utomhus): Max 150 stående gäster.
Stora kajutan: Max 18 sittande gäster.
Lilla kajutan: Max 6 sittande gäster.

På piren:
Skeppshallen: Max 48 gäster vid matarrangemang, max 50 vid biosittning.

Vill du ha prisuppgift och veta mer?

KONTAKTA

Cecilia Bothorp

EVENTANSVARIG

Telefon: 0736 - 46 53 95

E-post: cecilia.bothorp@soic.se

KONFERENS
UPPLEVELSEPAKET
MAT & DRYCK
GUIDADE VISNINGAR
JULBORD
FÖRELÄSNING