UNIK INRAMNING I EN FAScINERANDE MILJÖ

Evenemang ombord

Ge ditt evenemang helt nya dimensioner med både tjärdoft och äventyrskänsla. Ostindiefararen skapar en unik inramning. Den inspirerar, ger energi och bidrar till de möjligheter som gör ditt event till något bestående. 


FÖR MER INFORMATION

Cecilia Bothorp
Eventansvarig
Telefon: 0736-46 53 95
E-post: cecilia.bothorp@soic.se


foretagsevent-530x530px.jpg

Företagsevent

Ett företagsarrangemang på Ostindiefararen Götheborg kan aldrig bli en standardupplevelse. Bjud kunderna på en inspirerande 1700-talsafton med tidstypiska kläder, musik och mat.

konferens-530x530px.jpg

Konferens

Ostindiefararen Götheborg är unik konferenslokal, full av dramatik och historia och världens bästa plats för inspiration och energi. En otroligt kreativ och inspirerande miljö som passar mindre och medelstora företag. 

fest-530x530px.jpg

Fest

Födelsedagskalas eller disputationsmiddag? Oavsett anledning för er att förlägga er fest på Ostindiefararen Götheborg, så kan vi lova en verkligt minnesvärd tillställning. 

julbord-530x530px.jpg

julbord

Fira in julen ombord på Ostindiefararen - en höjdpunkt för vänner & kollegor. Ett stämningsfullt firande med tidsenligt julbord ombord på skeppet som är beläget mitt i Göteborgs hamninlopp. 

brollop-530x530px.jpg

Bröllop

Ostindiefararen är en fantastisk plats för bröllop. Skeppet ger en stämningsfull och spännande miljö, som definitivt gör ditt bröllop till något unikt. Festligt, annorlunda och minnesvärt. 

forelasning-530x530px.jpg

Föreläsning

Följ med på en händelserik 1700-talsresa genom våra uppskattade föreläsningar som kan bokas av både företag och större grupper. Vi erbjuder fyra olika spännande föreläsningar.


Pris

 

Vi skräddarsyr ditt arrangemang efter dina önskemål, för prisuppgifter om ditt event kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se


Kapacitet & lokaler

 

Ombord:
Kanondäck: Max 72 sittande gäster
Väderdäck (utomhus): Max 150 stående gäster
Stora kajutan: Max 18 sittande gäster
Lilla kajutan: Max 6 sittande gäster

På piren:
Skeppshallen: Max 60 gäster vid matarrangemang, max 85 vid biosittning


Mat & dryck

 

Vi samarbetar med välrenommerade krögare i Göteborg och kan skräddarsy ett cateringarrangemang som passar er.


Underhållning

 

Vi har mångårigt samarbete med musiker och artister och kan hjälpa dig att hitta en passande underhållning för kvällen. En blåsorkester som hälsar mingelgästerna välkomna, kvällen kan oväntat avslutas med en humoristisk magiker eller så adderar ni ett coverband till middagen. Gästerna får en oförglömlig upplevelse.


Tillval

 

Krydda ditt arrangemang med en guidad visning, låt våra kunniga föreläsare ta med er på en händelserik 1700-tals resa eller utmana varandra i en lekfull femkamp. För mer information kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se