Fest

Födelsedagskalas, dop eller disputationsmiddag? Oavsett anledning för er att förlägga er fest på Ostindiefararen Götheborg, så kan vi lova en verkligt minnesvärd tillställning. 


En minnesvärd kväll i en spännande miljö

En fest ombord på Ostindiefararen Götheborg blir ett minne för livet. Skeppet erbjuder en unik och spännande miljö. Kanske väljer ni att gå en guidad visning med inslag av prova-på-aktivteter före middagen eller nöjer er med ett kort föredrag om skeppets tillkomst och expeditioner. Middag intas på kanondäck som har plats för 72 sittande gäster. Vid mottagning för det större sällskapet har skeppet möjlighet att välkomna 150 personer för mingel. 

 

mer information & prisuppgifter

Cecilia Bothorp
Eventansvarig
Telefon: 0736-46 53 95
E-post: cecilia.bothorp@soic.se


fest-bild1-950x630px.jpg
fest-bild2-670x630px.jpg

Pris

 

Vi skräddarsyr ditt arrangemang efter dina önskemål, för prisuppgifter om ditt event kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se


Kapacitet & lokaler

 

Ombord:
Kanondäck: Max 72 sittande gäster
Väderdäck (utomhus): Max 150 stående gäster
Stora kajutan: Max 18 sittande gäster
Lilla kajutan: Max 6 sittande gäster

På piren:
Skeppshallen: Max 60 gäster vid matarrangemang, max 85 vid biosittning


Mat & dryck

 

Vi samarbetar med välrenommerade krögare i Göteborg och kan skräddarsy ett cateringarrangemang som passar er.


Underhållning

 

Vi har mångårigt samarbete med musiker och artister och kan hjälpa dig att hitta en passande underhållning för kvällen. En blåsorkester som hälsar mingelgästerna välkomna, kvällen kan oväntat avslutas med en humoristisk magiker eller så adderar ni ett coverband till middagen. Gästerna får en oförglömlig upplevelse.


Tillval

 

Krydda ditt arrangemang med en guidad visning, låt våra kunniga föreläsare ta med er på en händelserik 1700-tals resa eller utmana varandra i en lekfull femkamp. Kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se