Företagsevent

Ett företagsarrangemang på Ostindiefararen Götheborg kan aldrig bli en standardupplevelse. Bjud kunderna på en inspirerande 1700-talsafton med tidstypiska kläder, musik och mat.


Bjud dina kunder på en unik upplevelse

Bjud kunderna på en inspirerande 1700-talsafton med tidstypiska kläder, musik och mat.  Ett glas bubbel vid ankomst på skeppets väderdäck. Gästerna minglar runt capstan och tar sig en extra koll på ratt och kompass, eller varför inte krydda ditt evenemang med en guidad visning. Avsluta sedan kvällen med stämningsfull middag ombord bland master, tågvirke och kanoner. Kvällen som följer är ett äventyr. Med mat och dryck, tjärdoft och salta stänk. Välkommen till en resa i tid och rum! 

 

mer information & prisuppgifter

Cecilia Bothorp
Eventansvarig
Telefon: 0736-46 53 95
E-post: cecilia.bothorp@soic.se


foretagsevent-bild1-950x630.jpg
foretagsevent-bild2-670x630.jpg
foretagsevent-bild3-530x690.jpg
foretagsevent-bild3-1090x690.jpg

Pris

 

Vi skräddarsyr ditt arrangemang efter dina önskemål, för prisuppgifter om ditt event kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se


Kapacitet & lokaler

 

Ombord:
Kanondäck: Max 72 sittande gäster
Väderdäck (utomhus): Max 150 stående gäster
Stora kajutan: Max 18 sittande gäster
Lilla kajutan: Max 6 sittande gäster

På piren:
Skeppshallen: Max 60 gäster vid matarrangemang, max 85 vid biosittning


Mat & dryck

 

Vi samarbetar med välrenommerade krögare i Göteborg och kan skräddarsy ett cateringarrangemang som passar er.


Underhållning

 

Vi har mångårigt samarbete med musiker och artister och kan hjälpa dig att hitta en passande underhållning för kvällen. En blåsorkester som hälsar mingelgästerna välkomna, kvällen kan oväntat avslutas med en humoristisk magiker eller så adderar ni ett coverband till middagen. Gästerna får en oförglömlig upplevelse.


Tillval

 

Krydda ditt arrangemang med en guidad visning, låt våra kunniga föreläsare ta med er på en händelserik 1700-tals resa eller utmana varandra i en lekfull femkamp. Kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se