Företagsevent

Bjud dina kunder och medarbetare på en unik upplevelse ombord på Ostindiefararen Götheborg. I en fascinerande och spännande miljö kan ni avnjuta mat, dryck, tjärdoft och salta stänk, mitt ibland master, tågvirke och kanoner. Ett företagsevent på Ostindiefararen Götheborg kan aldrig bli en standardupplevelse. Välkommen till en resa i tid och rum! 


Bjud in dina medarbetare och kunder till ett skepp lastat med upplevelser – året runt!

Håll ert företagsevent, konferens eller middag i en unik miljö kantad av fängslande berättelser och tjärdoftande skeppsbyggnadskonst. Bjud kunderna på en inspirerande 1700-talsafton med tidstypiska kläder, mat, dryck och salta stänk. En stämningsfull middag kan avnjutas ombord på skeppet bland master, tågvirke och kanoner.

Hos oss finns alla förutsättningar att bjuda dig på upplevelser utöver det vanliga!

Förena nytta med nöje – boka ett upplevelsepaket med aktiviteter ombord

Varför inte kombinera eventet eller konferensen med roliga aktiviteter ombord för alla deltagare? Dela upp er i mindre grupper, likt de vaktlag som besättningen var uppdelad i under skeppets expeditioner världen över. Delta i allt från äventyrliga aktiviteter, så som att klättra i den 47 meter höga riggen, till stillsammare aktiviteter som till exempel att lära er hur man slår en knop. Aktiviteterna kan även kombineras ihop till tävlingsmoment likt en femkamp.

Förslag på aktiviteter:
- Klättra i riggen
- Brassa ett rå
- Gå i gångspelet
- Prickkastning med kastlina
- Lär dig slå en knop
- Porslinsmålning i 1700-tals stil
- Lär dig hur en hängkoj hängs upp samt provligg den

 

Vill du veta mer?

Klicka här för att bli kontaktad av oss:


KOntakt

Cecilia Bothorp
Eventansvarig
Telefon: 0736-46 53 95
E-post: cecilia.bothorp@soic.se


foretagsevent-bild1-950x630.jpg
foretagsevent-bild2-670x630.jpg
foretagsevent-bild3-530x690.jpg
foretagsevent-bild4-1090x690.jpg

Pris

 

Vi skräddarsyr ditt arrangemang efter dina önskemål, för prisuppgifter om ditt event kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se


Kapacitet & lokaler

 

Ombord:
Kanondäck: Max 72 sittande gäster
Väderdäck (utomhus): Max 150 stående gäster
Stora kajutan: Max 18 sittande gäster
Lilla kajutan: Max 6 sittande gäster

På piren:
Skeppshallen: Max 60 gäster vid matarrangemang, max 85 vid biosittning


Mat & dryck

 

Vi samarbetar med välrenommerade krögare i Göteborg och kan skräddarsy ett cateringarrangemang som passar er.


Underhållning

 

Vi har mångårigt samarbete med musiker och artister och kan hjälpa dig att hitta en passande underhållning för kvällen. En blåsorkester som hälsar mingelgästerna välkomna, kvällen kan oväntat avslutas med en humoristisk magiker eller så adderar ni ett coverband till middagen. Gästerna får en oförglömlig upplevelse.


Tillval

 

Krydda ditt arrangemang med en guidad visning, låt våra kunniga föreläsare ta med er på en händelserik 1700-tals resa eller utmana varandra i en lekfull femkamp. Kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se