Back to All Events

Volontärer sökes - Kapellet plockas ner


galleri-volontar-bild6-100ppi.jpg

Volontärer sökes - Kapellet ska plockas ner

Nu är det vår. Det firar vi med att klä av Skeppet sin vintertäckning så hon återigen kan blomma ut i all sin prakt! Vi kommer att klättra upp på ställningen som kapellet ligger på och lossa alla surrningar som håller fast det, sedan viker vi ihop de stora kapellstyckena till korvar uppe på ställningen. Dag tre kommer en mobilkran att lyfta ner kapellen på kajen och vi får vika dem fint så de passar i de pallar som de förvaras i under sommaren. Därefter börjar arbetet med att skruva isär ställningen och allt eftersom bågarna blir fria släpar vi iland dessa. Det är ett roligt men stundtals tungt arbete och ju fler vi blir desto lättare går det så klart.

Läs mer om hur det är att vara volontär på www.soic.se/volontar/

Är du intresserad tveka inte att höra av dig senast den 12 mars till marielouise.edholm@soic.se

Earlier Event: March 17
Guidad visning, 17-18 mars