Back to All Events

Arbetshelg, 27-28 oktober


volontar-1-1000px.jpg

Arbetshelg

Lördagen den 27/10 08:00-16:00 till den 28/10 08:00-15:00 är det arbetshelg på skeppet. Hösten är här och det är dags att förbereda skeppet för vintern. Vi ska täcka henne med ett kapell, dels över väderdäck men också täcka in märsplattformarna.

Är du intresserad av att komma och hjälpa till på veckodagarna innan arbetshelgen är du varmt välkommen. Det finns en möjlighet att sova ombord veckan innan och veckan efter arbetshelgen. Vid intresse skicka ett mail till marielouise.edholm@soic.se

Det finns möjlighet att sova ombord under arbetshelgen. Det finns begränsat med arbetskläder och regnkläder. Inga skor. Ha med oömma kläder efter väder och var beredd på att få tjärfläckar som är svåra att få bort. Ha även oömma skor som du inte är rädd om. 

Varmt välkomna.

Marie-Louise Edholm 
Bås ombord på Götheborg

Anmäl dig här: https://www.soic.se/arbetshelg
För frågor kontakta Marie-Louise Edholm på marielouise.edholm@soic.se.
Mer info om volontärarbete: http://www.soic.se/volontarer/ 

Earlier Event: October 20
Guidad visning, 20-21 okt
Later Event: October 27
Guidad visning, 27-28 okt