Konferens


En äventyrlig mötesplats

Ostindiefararen är allt annat än en vanlig konferenslokal. Det är ett historiskt skepp som korsat världshaven, full av dramatik och historia. Det är också det som gör henne till världens bästa plats för inspiration och energi.

Skeppet med den intilliggande Skeppshallen är en kreativ och inspirerande miljö som passar mindre och medelstora företag. Extra krydda får ni genom att gå en guidad visning med våra kunniga guider någon gång under dagen. Såväl för- och eftermiddagssfika som lunch serveras ombord och varför inte avsluta kvällen med en middag ombord.

För de mindre sällskapen är stora kajutan ombord en inspirerande möteslokal. För de större grupperna används med fördel vår skeppshall. Vid behov av grupprum finns spännande utrymmen på skeppet att arbeta i: skeppets skansar, dess stora kajuta och delar av kanondäck. Vi erbjuder allt det praktiska som behövs för att mötet skall bli lyckat. Här finns projektor, duk, LCD-skärm och wi-fi.

 

Pris

Vi skräddarsyr ditt arrangemang efter dina önskemål, för prisuppgifter om ditt event kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se


Mer information & Frågor

Cecilia Bothorp
Eventansvarig
Telefon: 0736-46 53 95
E-post: cecilia.bothorp@soic.se