Konferens

Ostindiefararen är allt annat än en vanlig konferenslokal. Det är ett historiskt skepp som korsat världshaven, full av dramatik och historia. Det är också det som gör henne till världens bästa plats för inspiration och energi.


En äventyrlig mötesplats

Skeppet med den intilliggande Skeppshallen är en kreativ och inspirerande miljö som passar mindre och medelstora företag. Extra krydda får ni genom att gå en guidad visning med våra kunniga guider någon gång under dagen. Såväl för- och eftermiddagssfika som lunch serveras ombord och varför inte avsluta kvällen med en middag ombord.

För de mindre sällskapen är stora kajutan ombord en inspirerande möteslokal. För de större grupperna används med fördel vår skeppshall. Vid behov av grupprum finns spännande utrymmen på skeppet att arbeta i: skeppets skansar, dess stora kajuta och delar av kanondäck. Vi erbjuder allt det praktiska som behövs för att mötet skall bli lyckat. Här finns projektor, duk, LCD-skärm och wi-fi.

 

mer information & prisuppgifter

Cecilia Bothorp
Eventansvarig
Telefon: 0736-46 53 95
E-post: cecilia.bothorp@soic.se


konferens-bild1-200ppi.jpg

Pris

 

Vi skräddarsyr ditt arrangemang efter dina önskemål, för prisuppgifter kontakta Cecilia Bothorp, Eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se


Kapacitet & lokaler

 

Ombord:
Kanondäck: Max 72 sittande gäster
Väderdäck (utomhus): Max 150 stående gäster
Stora kajutan: Max 18 sittande gäster
Lilla kajutan: Max 6 sittande gäster

På piren:
Skeppshallen: Max 60 gäster vid matarrangemang, max 85 vid biosittning


Mat & dryck

 

Vi samarbetar med välrenommerade krögare i Göteborg och kan skräddarsy ett cateringarrangemang som passar er.


Underhållning

 

Vi har mångårigt samarbete med musiker och artister och kan hjälpa dig att hitta en passande underhållning för kvällen. En blåsorkester som hälsar mingelgästerna välkomna, kvällen kan oväntat avslutas med en humoristisk magiker eller så adderar ni ett coverband till middagen. Gästerna får en oförglömlig upplevelse.


Tillval

 

Krydda ditt arrangemang med en guidad visning, låt våra kunniga föreläsare ta med er på en händelserik 1700-tals resa eller utmana varandra i en lekfull femkamp. Kontakta Cecilia Bothorp, Eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se