PARTNERS OCH LEVERANTÖRSSPONSORER

Återigen ska Ostindiefararen Götheborg ge sig ut på nya spännande äventyr, på Asien Expeditionen 2022. Vårt mål är att skapa en expedition som ska stötta och utveckla våra partners hållbara affärer med skeppet som plattform. Så finns ni i våra farvatten och vill stå för hållbara affärer så kan  Ostindiefararen Götheborg vara rätt plattform för er.

KONTAKTA

Anna Holmdahl White 
Partner Director

Telefon: 0730 - 68 42 92
E-post: anna.white@soic.se

Partners

GREENCARRIER AB - A SUSTAINABLE LOGISTICS SOLUTION PROVIDER

Greencarrier är ett team av 950 engagerade medarbetare i 11 länder. Varje dag förses 15.000 kunder över hela världen med hållbara logistiklösningar till sjöss, med flyg, väg eller järnväg. Logistikföretaget är baserat på vårt svenska kulturarv för handel och sjöfart,  med fokus på att skapa hållbara affärer mellan människor, företag och länder. Därmed blir Svenska Ostindiska Kompaniet den naturliga utgångspunkten och skeppet blir den naturliga symbolen och plattformen för att göra det.

Greencarrier_logo_text.jpg

Leverantörssponsorer

Kongsberg

KONGSBERG är specialiserat på att utveckla avancerad teknik för att ge extrema prestanda för extrema förhållanden. Genom att arbeta tillsammans som ett globalt team har vi skapat en integrerad portfölj av lösningar för företag, partners och länder som arbetar från havsdjupet; till yttre rymden; till den digitala gränsen.

Jotun

Jotun etablerades i Sandefjord, Norge år 1926 och är idag Nr.9 bland de största färgföretagen world wide med över 9800 anställda. Bolaget finns etablerat inom fyra segment; Dekorativ, Marin, Industri och Pulver. Jotun har fyra kärnvärden; Loyalty, Care, Respect and Boldness som representerar Penguin Spirit.

SOIC_Ruta_Partnerlogo_50x50mm_Jotun.jpg
UPS-teknik

UPS-teknik är sedan 2002 en helhetsleverantör inom säker strömförsörjning. Våra UPS-anläggningar, batterier och reservkraftverk har hög kvalitet och god driftsäkerhet. Teknikkunskap och kvalitet är byggstenar i företaget och det som genomsyrar våra kunniga teknikers och övriga medarbetares arbete.

SOIC_Ruta_Partnerlogo_50x50mm_UPS.jpg
ER Kylinstallation AB

ER Kylinstallation AB har ambitionen att vara ett innovativt och tekniskt utvecklande företag med strävan att hitta den bästa lösningen för våra kunder och dessutom vara öppna för ny och bättre teknik i en bransch som ständigt utvecklas.

SOIC_Ruta_Partnerlogo_50x50mm_Er+kyl.jpg
Katapuls

Katapuls tillverkar pulsonex-pannan samt tillhandahåller nya och gamla kunder med support  och reservdelar till dessa pannor.

SOIC_Ruta_Partnerlogo_50x50mm_Katapuls.j