Privata event

Bjud dina vänner på en unik upplevelse ombord på Ostindiefararen Götheborg, skeppet är en utmärkt festlokal för såväl bröllop som födelsedagskalas och namngivningsceremoni. Ostindiefararen erbjuder en unik och spännande miljö med tjärdoft, äventyrskänsla och utsikt över Göteborgs hamninlopp. Vi har öppet året runt för event.


En oförglömlig upplevelse i en spännande miljö

En fest ombord på Ostindiefararen Götheborg blir ett minne för livet. Skeppet erbjuder en unik och spännande miljö. Krydda ditt arrangemang med ett upplevelsepaket bestående av roliga aktiviteter för alla festdeltagare eller varför inte passa på att bjuda dina gäster på en guidad visning ombord. Vi har genom åren haft lyckan att arrangera allt från stämningsfulla bröllop till minnesvärda födelsedagsfester, där måltiderna kan bestå av frukost, lunch, middag eller fika. Vi samarbetar med den välrenomerade köksmästare Johan Holmgren, som ansvarar i köket med van hand och kreativt sinne.  För de större sällskapen erbjuds mingel utomhus på väderdäck eller sittande middag på kanondäck. För de mindre sällskapen som önskar en mer intim middagsbjudning finns stora och lilla kajutan tillgängliga. 

Kapacitet & lokaler

Ostindiefararen med den intilliggande skeppshallen passar mindre och medelstora sällskap. Vi har lokaler såväl för mingel som för sittande måltider. Vår kapacitet är enligt följande:

Ombord på skeppet:
Kanondäck: Max 70 sittande gäster
Väderdäck (utomhus): Max 150 stående gäster
Stora kajutan: Max 18 sittande gäster
Lilla kajutan: Max 6 sittande gäster

På piren:
Skeppshallen: Max 60 gäster vid matarrangemang, max 85 vid biosittning

 

Vill du veta mer?

Klicka här för att bli kontaktad av oss:


Pris

Vi skräddarsyr ditt arrangemang efter dina önskemål, för prisuppgifter om ditt event kontakta Cecilia Bothorp, eventansvarig, telefon: 0736-46 53 95, e-post: cecilia.bothorp@soic.se


Kontaktperson

Cecilia Bothorp
Eventansvarig
Telefon: 0736-46 53 95
E-post: cecilia.bothorp@soic.se


brollop-bild5-550x550px.jpg

Bröllop

Romantik i historisk miljö

upplevelsepaket-530x530.jpg

Upplevelsepaket

Roliga aktiviteter för alla deltagare

foretagsevent-530x530px.jpg

Mat & dryck

Kulinarisk fröjd i historisk miljö

forelasning-530x530px.jpg

Föreläsning

En händelserik 1700-talsresa

guidade-visningar-530x530.jpg

Guidade visningar

En resa från 1700-talet till idag

julbord-530x530px.jpg

Julbord

Fira julen i 1700-talsanda