PRIVATA EVENT

Bjud dina vänner på en unik upplevelse ombord på Ostindiefararen Götheborg, skeppet är en utmärkt festlokal för såväl bröllop som födelsedagskalas och namngivningsceremoni. Ostindiefararen erbjuder en unik och spännande miljö med tjärdoft, äventyrskänsla och utsikt över Göteborgs hamninlopp. Vi har öppet året runt för event.

En oförglömlig upplevelse i en spännande miljö

En fest ombord på Ostindiefararen Götheborg blir ett minne för livet. Skeppet erbjuder en unik och spännande miljö. Krydda ditt arrangemang med ett upplevelsepaket bestående av roliga aktiviteter för alla festdeltagare eller varför inte passa på att bjuda dina gäster på en guidad visning ombord. Vi har genom åren haft lyckan att arrangera allt från stämningsfulla bröllop till minnesvärda födelsedagsfester, där måltiderna kan bestå av frukost, lunch, middag eller fika. Vi samarbetar med den välrenomerade köksmästare Johan Holmgren, som ansvarar i köket med van hand och kreativt sinne.  För de större sällskapen erbjuds mingel utomhus på väderdäck eller sittande middag på kanondäck. För de mindre sällskapen som önskar en mer intim middagsbjudning finns stora och lilla kajutan tillgängliga. 

Covid-19

SOIC Ship Management håller öppet som vanligt under Coronapandemin.
Vi följer myndigheternas rekommendationer noga och har gjort ett antal förändringar för att våra besökare och medarbetare ska kunna känna sig trygga. När det gäller matarrangemang ombord har vi sänkt de maximala antalet gäster till 48 personer. Mer information om de åtgärder vi vidtar med avseende på Coronaviruset finns i detta dokument.

Uppdatering den 17 november:

Med tanke på utvecklingen i regionen de senaste dagarna och med hänsyn till de än snävare rekommendationer som gavs under gårdagen (16 november) har vi beslutat att inte erbjuda julbord i år.

Kapacitet & lokaler

Ostindiefararen med den intilliggande skeppshallen passar mindre och medelstora sällskap. Vi har lokaler såväl för mingel som för sittande middagar. Vår kapacitet är enligt följande:

Ombord på skeppet:
Kanondäck: Max 48 sittande gäster.
Väderdäck (utomhus): Max 150 stående gäster.
Stora kajutan: Max 18 sittande gäster.
Lilla kajutan: Max 6 sittande gäster.

På piren:
Skeppshallen: Max 48 gäster vid matarrangemang, max 50 vid biosittning.

Vill du ha prisuppgift och veta mer?

KONTAKTA

Cecilia Bothorp

EVENTANSVARIG

FÖRELÄSNING
UPPLEVELSEPAKET
MAT & DRYCK
GUIDADE VISNINGAR
JULBORD
BRÖLLOP